Finnskogen Natur og Eiendom

Daglig leder

Knut Arne Gjems

Har drevet firmaet Finnskog Jakt siden 1996 hvor han har solgt guidet tiurjakt til USA og det europeiske reiselivsmarkedet på skogeiendommen på Finnskogen.

Utmarks- og skogutdannet fra Høgskolen i Hedmark avd. Evenstad samt praktisk pedagogisk og markedsførings utdannet. Var i 2003 ansatt på Høgskolen i Hedmark avd. Evenstad hvor han jobbet med markedsføringen av Høgskolen. Fra 2004 - 2007 var han vært ansatt som skogbrukssjef/daglig leder i Engerdal kommuneskoger KF. Her hadde han ansvar for kommuneskogens 8 hyttefelt, sto for flere større utbygginger og solgt tomtene.

På fritiden er han aktiv skytter med medaljer fra nordisk mesterskap, jegerprøve/skyteinstruktør, har jakthunder og er en ivrig jeger.

Knut Arne har jobbet som lærer i jaktundervisning på Solør Videregående skole avd Sønsterud og er Daglig leder i Skogselskapet i Hedmark.
Han har ledet den norske delegasjonen i VM i Skogbruk og viltforvaltning i Russland. Knut Arne har vært Styreleder i Solør Næringshage.

Knut Arne er for tiden Leder i Norges Jeger og fiskerforbund, President i Nordisk Jegersamvirke og VICEPRESIDENT i FACE.

Kontakt oss