Nyheter
Velkommen på visning
5/19/2011

Velkommen på visning i sommer. Ta kontakt med oss på telefon 91877874 for visning i sommer. Veibeskrivelse følger under.
Les merFinnskogtoppens spa avdeling
2/20/2012

Finnskogtoppen har kjempefine spa og bademuligheter. Et besøk i boblebadet kan være deilig en vinterkveld!
Les merPrøv Finnskogleden i sommer
5/19/2011

På andre siden av veien for Kalatupa hytteområde går Finnskogleden. Denne turstien er 24 mil lang og strekker seg fra Osen til Eidskogen gjennom Finnskogene. Her passerer du mange gamle Finneboplasser
Les merRotbergssjøen - ratikanens finnskogsjø
12/19/2009

Innved Ratikainens finnskogsjø Svartblank og lugn ligger Rotbergsjøens flate i høysommernatta. Lett tåke har lagt seg over viker og sund, hvit og kald som liksvøp over ei åpen grav. Nå og da tuter ei
Les merSkisatsing på Kalatupa
3/25/2009

Fra Kalatupa hytteområde ved den idylliske Rotbergssjøen på Finnskogen til Mattila i Sverige kan du med friske dobbelttak gå på ski i de sagnomsuste grensetraktene på flotte oppkjørte løyper.
Les merKalatupa Aktivitetsmeny
5/28/2008

Finnskogen er kjent som spenningens grenseland. Spenning og opplevelser får man ofte i form av aktiviteter. Her er uendelig mange alternativ og et godt utbygd vegnett for de som ønsker å forflytte seg til fots eller med sykkel. Landskapet er vakkert og varierende, og innbyr til et variert aktivitetstilbud. Vi har her beskrevet litt av de aktivitetene du kan oppleve hvis du har hytte på Kalatupa.
Les mer

Klikk her for å se i nyhetsarkivet